ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Καθημερινά, φρέσκα προϊόντα - σε σωστές συνθήκες αποθήκευσης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία TERMINAL ABEE με έδρα τη Σκύδρα του Νομού Πέλλας προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της φρέσκα προϊόντα, διατηρημένα πάντα σε σωστές συνθήκες αποθήκευσης. Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.

Χτίζοντας σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ

Σκοπός της εταιρείας TERMINAL ABEE είναι


  • Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας
  • Η πλήρης, γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του πελάτη

Στόχος της είναι η ενίσχυση της θέσης της στην Ελληνική αγορά και η ανάπτυξη του δικτύου της, δίνοντας πάντα έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, εντός και εκτός εταιρείας. Επιδιώκει σταθερή επαφή με κάθε έναν πελάτη, χτίζοντας σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, η πολύχρονη γνώση της αγοράς και η δέσμευση στους στρατηγικούς στόχους και την φιλοσοφία της εταιρείας, συμβάλλουν στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Η άμεση, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί βασικό στόχο της εταιρείας, ο οποίος επιτυγχάνεται με την εφαρμογή των διαδικασιών του συστήματος HACCP.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ
ΖΩΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Συνεργασία με εκατοντάδες κτηνοτρόφους στη Βόρεια Ελλάδα

ΖΩΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η εταιρεία TERMINAL ABEE διανύει παράλληλη πορεία με τον κλάδο της ελληνικής κτηνοτροφίας συνεργαζόμενη με εκατοντάδες κτηνοτρόφους σ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Καθημερινά παραλαμβάνει αιγοπρόβειο και αγελαδινό γάλα από την ελληνική ύπαιθρο. Η ζώνη γάλακτος της TERMINAL ABEE βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Έλληνα κτηνοτρόφο φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του. Με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον το ελληνικό γάλα μεταφέρεται από τον στόλο της TERMINAL ABEE και τους έμπειρους οδηγούς της σε ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες για την παραγωγή υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων.

Διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία

Άριστη ποιότητα πρώτης ύλης

Ειδικά βυτία μεταφοράς υγρών τροφίμων παραλαμβάνουν καθημερινά το γάλα από ψυκτικούς θαλάμους που έχουν παραχωρηθεί στους συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης.

Ειδικά μηχανήματα παρέχουν τη δυνατότητα παραλαβής μη αλλοιωμένου προϊόντος από φυσικά ή χημικά αίτια (ξινό γάλα, γάλα με αντιβίωση κτλ) εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα στην πρώτη ύλη διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Άριστη ποιότητα πρώτης ύλης