ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Από το 1993
Από το 1993

TERMINAL ABEE - Σάββας Παπαδόπουλος

Η εταιρεία TERMINAL ABEE είναι συνυφασμένη με το όνομα Σάββας Παπαδόπουλος. Κοντά στον πατέρα του Ιωάννη Παπαδόπουλο έμαθε, από την ηλικία των 12 ετών, να συγκομίζει με το γκιούμι το γάλα, από σπίτι σε σπίτι, και από χωριό σε χωριό. Η αφοσίωση στη δουλειά, η αγάπη για το γάλα, το ανήσυχο πνεύμα και η διορατικότητα που διέκρινε από μικρό τον Σάββα Παπαδόπουλο ήταν τα εχέγγυα ώστε να ιδρυθεί η TERMINAL ΑΒΕΕ. Η εξέλιξη της κτηνοτροφίας και η ανάπτυξη του κλάδου βρήκαν τον Σάββα Παπαδόπουλο έτοιμο να ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις και βήμα βήμα έφτασε το 1993 να ιδρύσει την Εταιρεία Εμπορίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων TERMINAL ABEE.

Στηρίζουμε την ελληνική οικονομία

Τα μυστικά του γάλακτος

Αξίζει να επισημανθεί η παράλληλη πορεία του νεαρού τότε ιδρυτή της TERMINAL ABEE με τον ιδρυτή της μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας της χώρας, ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ, του κ. Κωνσταντίνου Χατζάκου. Δίπλα στον μεγαλοβιομήχανο του κλάδου και πρωτοπόρο σε πολλά θέματα που αφορούν τη γαλακτοβιομηχανία, ο Σκυδραίος επιχειρηματίας, με καταγωγή από το Μεσόβουνο Κοζάνης έμαθε τα μυστικά του γάλακτος αλλά και της επιχειρηματικότητας. Σήμερα, στην επιχείρηση απασχολούνται περί τις 30 οικογένειες με την TERMINAL ABEE να στηρίζει την ελληνική οικονομία και να διακρίνεται για τη σταθερότητα της στην παροχή υπηρεσιών, τη σοβαρότητα της στη σύναψη συνεργασιών και την συνεχή εξέλιξη της στον κλάδο της εμπορίας υγρών τροφίμων.

Στηρίζουμε την ελληνική οικονομία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • 1971 - Πρώτη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Χατζάκο σε ηλικία 12 ετών και έναρξη της συνεργασίας με τη ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ η οποία κρατάει μέχρι σήμερα
  • 1982 - Αγορά πρώτου βυτίου από τη Δανία για τη συλλογή γάλακτος
  • 1988 - Ανέγερση ιδιόκτητων αποθηκών και γραφείων λίγο έξω από τη Σκύδρα.
  • 1988 - Σύσταση της Ανωνύμου Εταιρείας «Εμπορία και Μεταποίηση Γαλακτοκομικών Προϊόντων» με τον διακριτικό τίτλο TERMINAL ABEE και επέκταση των εγκαταστάσεων
    Συνεργασία με τη ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ για την αποκλειστική διανομή στον Νόμο Πέλλας των προϊόντων της.
  • 2000 - Η ζώνη γάλακτος της εταιρείας απλώνεται πέραν του Νομού Πέλλης.
  • 2009 - Δημιουργία υποκαταστήματος στη ΒΙ.ΠΕ Σερρών για τον έλεγχο της ζώνης γάλακτος στους Νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης.
  • 2020 - Πιστοποίηση HACCP
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Συνεργασία με ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία TERMINAL ABEE βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Σκύδρας στον Νομό Πέλλας. Στο σημείο αυτό διατηρεί τις κεντρικές της εγκαταστάσεις όπου λειτουργούν τα γραφεία προσωπικού, αποθηκευτικοί χώροι. Από τη Σκύδρα πραγματοποιείται και ελέγχεται κατά αποκλειστικότητα η διανομή των γαλακτοκομικών προϊόντων της γνωστής Βορειοελλαδίτικης γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ στον Νομό Πέλλας καθώς και άλλων προϊόντων άλλων εταιρειών.

ΧΗΜΕΙΟ Υψηλό επίπεδο προδιαγραφών

ΧΗΜΕΙΟ

Με μοναδικό στόχο την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών η TERMINAL ΑΒΕΕ διαθέτει τον δικό της εξοπλισμό για τους απαραίτητους ελέγχους στα προϊόντα που διακινεί ώστε να παραδίδονται στον πελάτη στις καλύτερες συνθήκες τηρώντας με ευλάβεια όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.