ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

TERMINAL ΑΒΕΕ

Εμπορία και μεταποίηση Γαλακτοκομικών Προϊόντων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TERMINAL ΑΒΕΕ

Title

Ut placet, inquam tum dicere exorsus est primum igitur, quid percipit aut odit. Ut placet, inquam tum dicere exorsus est primum igitur, quid percipit aut odit.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Title

Quid ex eo est consecutus laudem et

Quid ex eo est consecutus laudem et

Quid ex eo est consecutus laudem et
TERMINAL ΑΒΕΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καθημερινά, επί 50 χρόνια συλλέγουμε και μεταφέρουμε το γάλα των κτηνοτρόφων της Βορείου Ελλάδος για μεταποίηση. Με απόλυτο σεβασμό στην επίπονη δουλειά τους διασφαλίζουμε την ποιότητα και τηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η διακίνηση γαλακτοκομικών προϊόντων αποτελεί άλλη μια δραστηριότητα της εταιρείας στην οποία έχουμε επενδύσει τον κατάλληλο εξοπλισμό και προσωπικό για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η άμεση εξυπηρέτηση προμηθευτών και πελατών είναι για την εταιρεία πρωταρχικός σκοπός, στοχεύοντας συγχρόνως στις ειλικρινείς συνεργασίες.

Επενδύουμε στις ανθρώπινες σχέσεις, διασφαλίζουμε την ποιότητα, στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή!

terminal_icon
Καθημερινά, φρέσκα προϊόντα - σε σωστές συνθήκες αποθήκευσης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία TERMINAL ABEE με έδρα τη Σκύδρα του Νομού Πέλλας προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της φρέσκα προϊόντα, διατηρημένα πάντα σε σωστές συνθήκες αποθήκευσης. Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία με εκατοντάδες κτηνοτρόφους στη Βόρεια Ελλάδα

ΖΩΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η εταιρεία TERMINAL ABEE διανύει παράλληλη πορεία με τον κλάδο της ελληνικής κτηνοτροφίας συνεργαζόμενη με εκατοντάδες κτηνοτρόφους σ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Καθημερινά παραλαμβάνει αιγοπρόβειο και αγελαδινό γάλα από την ελληνική ύπαιθρο. Η ζώνη γάλακτος της TERMINAL ABEE βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Έλληνα κτηνοτρόφο φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του. Με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον το ελληνικό γάλα μεταφέρεται από τον στόλο της TERMINAL ABEE και τους έμπειρους οδηγούς της σε ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες για την παραγωγή υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ